Onze Belevingen

Iedere dag op kamp schrijven we een stukje op de site om jullie op de hoogte te houden van wat we doen. Op dit moment kunt u lezen wat we in 2023 beleefd hebben.


 

Vrijdag 21 juli

 

 

En daar was hij dan… De allerlaatste hele dag van het kamp. Met de leiding zeiden we tegen elkaar: ‘Nu alweer de laatste dag? We zijn er net een paar uur…’ Zo’n kampweek vliegt om.

Donderdag 20 juli

 

 

Vanochtend werden we dicht bij huis wakker, namelijk in ons eigen Europa! Na het ontbijt en de kampwinkel (die inmiddels bijna uitverkocht is) begon de dagopening. 

Woensdag 19 juli

 

 

G´day mate! We zijn aangekomen in Oceanië! Onder anderen Nieuw-Zeeland en Australië werden aangedaan. Australië, ook wel bekend als Land down under.

Dinsdag 18 juli

 

 

Vandaag voerde de reis rond de wereld ons verder naar Antarctica. Daar was echter iets geks aan de hand.

Maandag 17 juli

 

 

Vandaag arriveerden we in het werelddeel Azië. We vieren deze week feest en dat kan natuurlijk niet zonder lekker eten. Dan is het wel zo fijn als je niet zelf hoeft te koken,

Zondag 16 juli

 

De eerste hele dag van het kamp is aangebroken! Voor veel kinderen kwam deze dag nog iets te vroeg na de iets te korte nacht, maar iedereen is toch uit bed gekomen. De een wel met wat meer wallen dan de ander.

Zaterdag 15 juli

 

Het is vandaag zaterdag 15 juli, tijd voor weer een nieuw KidZSKamp. Voor de 45ste keer organiseren we een kamp. Dit jaar zullen we 79 kinderen een gezellige week laten beleven.